samenwerking BitStaete & Holland Gold

Wij zijn verheugd onze strategische samenwerking met Holland Gold kenbaar te maken. Holland Gold is de grootste leverancier van edelmetalen van Nederland. BitStaete voert vermogensbeheer uit voor beleggers uitsluitend op het gebied van digital assets.

De samenwerking tussen BitStaete en Holland Gold heeft als doel beleggers de mogelijkheid te bieden om veilig en verantwoord te beleggen in digital assets en edelmetalen.

SAMENWERKING

BitStaete en Holland Gold combineren met deze samenwerking kennis en ervaring uit verschillende invalshoeken. Economische disciplines uit de wereld van digital assets en edelmetalen worden uitgewisseld om beleggers meer expertise en informatie te bieden. 

Klanten van Holland Gold zullen bij interesse voor vermogensbeheer in digital assets doorverwezen worden naar BitStaete. Zij hebben hierbij de mogelijkheid om op een professionele manier digital assets op te nemen in hun beleggingsportefeuille. Dit geldt andersom ook zo, klanten van BitStaete worden doorverwezen naar Holland Gold bij interesse in edelmetalen.

Tot slot houdt de samenwerking in dat er gezamenlijke evenementen worden georganiseerd met belangrijke actuele thema’s in de macro-economie. Zo krijgen klanten van BitStaete en Holland Gold het beste van twee werelden.

 

bitcoin en goud

Goud is historisch gezien altijd een veilige haven geweest in tijden van monetaire onzekerheid, mede vanwege de kenmerkende schaarste. Goud kent weinig correlatie met beleggingsactiva zoals aandelen en valuta’s. Dit maakt dat veel beleggers in goud investeren om hun portefeuilles te diversifiëren of om zich in te dekken tegen het huidige geldsysteem.  

Sinds de lancering van Bitcoin is er een nieuw tijdperk van schaarste aangebroken. Waar goud zich kenmerkt als waardeopslag door zijn fysieke schaarse kenmerken, wordt Bitcoin gezien als digitaal goud door zijn gelimiteerde aanbod en monetaire eigenschappen. 

Vanwege de kenmerkende schaarste bieden zowel goud als Bitcoin een bescherming tegen geldontwaarding. Goud heeft een voorsprong van millennia wat betreft vertrouwen, acceptatie en netwerkgroei. Echter, voldoet Bitcoin aan alle karakteristieken waar geld aan zou moeten voldoen en is het in de kern zelfs superieur.

OVER HOLLAND GOLD

Holland Gold is de grootste leverancier van edelmetaal in Nederland. Zij zijn specialist in het handelen in diverse edelmetaalproducten en diensten; van verzamelen, smelten & raffineren, in- en verkoop van beleggingsedelmetaal tot het faciliteren van beveiligde opslag.

Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal

© 2022 BitStaete | Privacy | website Bureau Peters

Bitstaete

Ons team

Contact