JULIAN KIENHUIS

Partner

Leergierig ingesteld en gepassioneerd over digital assets met een focus op decentralized finance.

‘In 2016 ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de wereld van digital assets. Na mijn eerste kennismaking met verschillende altcoins en de hierbij behorende businesscases heb ik ervoor gekozen om mijzelf in mijn studieperiode zoveel mogelijk te focussen op de cryptowereld. Dit heeft er eveneens voor gezorgd dat ik tijdens mijn opleiding Business IT & Management, stage heb gelopen en werkzaam ben geweest bij Deribit, marktleider in opties (financiële producten) in de Cryptomarkt.’

Crypto ontwikkelingen

Tegenwoordig is het mogelijk om te beleggen in een grote verscheidenheid aan digital assets. Elke dag komen hier nieuwe digital assets bij. Hierbij is het de kunst om de groeiparels eruit te filteren. Sinds 2016 ben ik hier dagelijks met veel passie mee bezig en ontdek ik op basis van analyses welke digital assets een goede en onderbouwde usecase bieden.

Voor mij was het glashelder dat ik direct na mijn studie voltijdig verder wilde gaan in de wereld van Crypto, Fintech en Blockchain. Als Business IT’er doorgrond ik snel de nieuwe mogelijkheden die op ons afkomen rondom blockchaintechologie en hierbij wil ik de opgedane ervaring delen met andere geïnteresseerden.

Samen sterker

Samen met mijn oud-studiegenoot Derin, waarmee ik altijd nauw contact ben blijven onderhouden, ontstond er in 2020 een kennismaking met Eric. Hij doorgrondde als investeerder en ondernemer snel onze visie op digital assets.

Het voelt goed om met iets bezig te zijn waar ik elke dag energie van krijg en om de opgedane kennis in deze snel veranderende wereld te kunnen delen met derden. Het toegankelijk maken van verantwoord investeren in digital assets voor beleggers en daarbij de opgedane kennis en ervaring delen is mijn persoonlijke missie. Ik kom dan ook graag in contact met beleggers die geïnteresseerd zijn in deze boeiende wereld en vertel ze graag over de mogelijkheden daarvan.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het beleggen in digital assets? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel u er graag meer over.

Maak kennis met mijn collega's

Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal

© 2022 BitStaete | Privacy | website Bureau Peters

Bitstaete

Ons team

Contact