DERIN KARIM

Partner

Gedreven door complexe macro-economische en technologische onderwerpen.

‘Mijn liefde en passie voor digital assets begon in 2016 toen ik mij in Bitcoin ging verdiepen. Dankzij mijn technologische achtergrond kon ik de fundamentele technische karakteristieken van Bitcoin al snel doorgronden. Door de monetaire eigenschappen van Bitcoin werd ik gedwongen om ook het financiële domein van blockchaintechnologie te verkennen en mij hierin grondig te verdiepen. Toen het kwartje viel, werd ik me bewust dat we te maken hebben met een revolutionaire asset class met unieke eigenschappen, iets wat we nog nooit eerder hebben waargenomen.’

Internationaal

Tijdens mijn studie Business IT & Management ben ik internationaal werkzaam geweest in Azië, Amerika en Europa voor verschillende organisaties gespecialiseerd in blockchaintechnologie. Ik heb hierdoor veel ervaring en netwerk in zowel de financiële als technologische sector opgebouwd. Deze ervaring heb ik meegenomen en verder uitgebreid bij Capgemini waar ik als Business IT Consultant werkzaam ben geweest voor organisaties als ProRail, Openbaar Ministerie en Bayer.

Professionaliseren

Inmiddels focus ik me sinds 2017 naast blockchaintechnologie ook in onderwerpen als (macro-)economie en monetaire geschiedenis. De opgedane kennis en ervaring deel ik graag met investeerders en beleggingsgroepen. Wat mij verbaast is de mate van onwetendheid die er (nog) is bij traditionele beleggers over hoe ons financiële systeem daadwerkelijk functioneert. Voor velen is dit een eye-opener en een moment van cognitieve dissonantie.

Sindsdien krijg ik regelmatig de vraag van investeerders en beleggers hoe ze een deel van hun beleggingsportfolio kunnen alloceren in digital assets. Dit heeft ertoe geleid om samen met Eric een organisatie op te richten waarbij wij vermogende particulieren en families helpen exposure op te bouwen in digital assets. Het vervolgens adequaat managen van de gedane investeringen in digital assets maakt daar onlosmakelijk deel van uit.

Fluctuaties op de financiële markten zijn van alle tijden. Juist op die momenten is mijn kennis, ervaring en inzicht waardevol om in te zetten voor mijn relaties, om risico’s te reduceren en kansen op een ondernemende manier te benutten. Om zodoende een optimaal rendement te genereren met een aanvaardbaar risico. Mijn kennis en enthousiasme over monetaire economie en digital assets deel ik graag met u.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het beleggen in digital assets? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel u er graag meer over.

Maak kennis met mijn collega

Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal

© 2022 BitStaete | Privacy | website Bureau Peters

Bitstaete

Ons team

Contact