eric-nijkamp

Eric Nijkamp

Partner

Actief ondernemer, investeerder en altijd nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de samenleving.

‘Als actief ondernemer en investeerder ben ik bij meerdere deelnemingen betrokken. Mijn ondernemers carrière begon met de oprichting van NykampNyboer (huisstijlmanagement). Hier adviseerden en begeleidden wij de hoofddirectie- en de raad van bestuur van middel en grote ondernemingen op nationaal en internationaal gebied bij de implementatie van hun nieuwe huisstijl en corporate Identity.
Na verkoop van NykampNyboer in 2006 verschoof mijn interesse naar real estate, financial investment en participatiemogelijkheden.’

NyStaete Group

NyStaete Group is een investeringsmaatschappij die actief deelneemt in verschillende ondernemingen en disciplines. Het bestaat uit NyStaete Real Estate, dat zich toelegt op vastgoed- en projectontwikkeling op de kantoor-, woning- en vrijetijdsmarkt en NyStaete Participations, dat zich met name richt op participaties in ondernemingen met groeipotentie. Als partner en oprichter was ik 17 jaar betrokken bij Haerzathe Investments Beheer B.V., welke is gespecialiseerd in het initiëren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen voor vermogende particulieren, family offices en institutionele beleggers. Vanuit de daar opgedane kennis en ervaringen heb ik een nieuw initatief opgepakt: BitStaete.

Bitstaete

Mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in de samenleving vanuit een macro-economisch perspectief tezamen met mijn ondernemersmentaliteit heeft er toe geleid dat ik middels BitStaete profesionele beleggers wil adviseren en faciliteren om op een verantwoorde wijze hands-off te investeren in deze nieuwe asset class die de wereld van morgen ingrijpelijk zullen veranderen.

Veilig en verantwoord beleggen in dit voor velen nog nieuwe marktsegment vraagt om specialistische kennis waarbij een heldere beleggingsstrategie, persoonlijke aandacht, vertrouwen en educatie de basis is voor succes.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het beleggen in digital assets? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel u er graag meer over.

Maak kennis met mijn collega

Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal

© 2022 BitStaete | Privacy | website Bureau Peters

Bitstaete

Ons team

Contact