Mark schutte

Investment manager

Passie voor de opkomende digital assets markt

‘In mijn eerste studiejaren werd duidelijk dat ik bovengemiddelde interesse heb in de financiële markten. De actualiteit en de samenhang met de gehele wereld maken in mijn ogen de financiële markten enorm interessant. In 2017 kwam ik, eerst met enige scepticisme, in aanraking met een nieuwe verschijning in de financiële markten, namelijk Bitcoin. Bitcoin en de onderliggende blockchain technologie zijn naar mijn mening één van de grootste financiële innovaties in de afgelopen 50 jaar. In de afgelopen jaren is de marktwaarde van digitale assets alleen maar toegenomen en anno 2024 is deze beleggingscategorie niet meer te negeren.’

Achtergrond in de financiële sector

In het verleden heb ik ervaring opgedaan met investeren in verschillende beleggingscategorieën (publieke aandelen, obligaties & private equity) bij onder andere ABN AMRO MeesPierson en Quadrum Capital. Vervolgens ben ik drie jaar werkzaam geweest in de M&A sector bij Marktlink Fusies & Overnames. De passie voor de wereld van digitale assets is echter met verloop van de jaren alleen maar toegenomen en in 2023 heb ik de kans gekregen om in deze innovatieve sector te gaan werken. Uit verscheidende (wetenschappelijke) onderzoeken blijkt dat een toevoeging van digitale assets aan een gediversifieerde beleggingsportefeuille in termen van risico en rendement, ondanks het nog steeds aanwezige scepticisme, een waardevolle toevoeging is geweest. De blockchain technologie achter de digitale assets blijft wereldwijd nog steeds exponentieel groeien en biedt zeker nog kansen voor de komende jaren.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het beleggen in digital assets? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel u er graag meer over.

Maak kennis met mijn collega

Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal

© 2022 BitStaete | Privacy | website Bureau Peters

Bitstaete

Ons team

Contact